Elektromos gördeszka

Egyensúly gördeszka

Alucard 6.5 hüvelykes egy kerék barangol Hoverboard elektromos mérleg ScooterModel No.: CS-501SColor: Blue1.DescriptionWith a fejlesztési idő és technológia, járművek jelenleg nagyon normális, hogy mindannyiunk, és

Product details

Alucard 6.5 hüvelykes egy kerék barangol Hoverboard elektromos egyensúlyt robogó

Típusszám: CS-501S

Szín: kék


1. Leírás

Fejlődésével, a times és a technológia, nagyon rendes, hogy minden hozzánk most, és különösen, a villamosenergia-motoros járművek nem luxus többé, mi is egyre több választási lehet választani, míg a egyik kerék elektromos egyensúlyt robogó, amely a népszerű környezetvédelmi eredmény a modern ember szórakoztatják, és lovagolni, csak az egyik!

ALUCARD egy kerék egyensúly robogó a legjobb nyersanyagok, mint a főtáblán, giroszkóp, motorok, Samsung akkumulátor és intelligens biztonsági védett technológia segítségével biztosítják annak biztonságát és a szabad emberek gondjait váratlan vagy robbanás. Minden tanúsítvány, mint a CE, RoHS, UL, FCC és a legfontosabb, a szabadalom az exportáló.

Típusszám: CS-501S

Termék neve: Alucard 6.5 hüvelykes egy kerék barangol Hoverboard elektromos egyensúlyt robogó

Hegymászó szög: 15-20 fok

Futott km: 15-20km

töltő bemeneti feszültség: AC110-220V / 50-60Hz

telepfeszültség-kijelző: LED fény ereje nagyobb, mint 85 %-át négy jelzőfény

minden világos, fokozatosan szűnik árammal csökkent

Hazai akkumulátor újratölthető lítium-akkumulátor 36V--4.4AH

Töltési idő: 1 óra

Egyetlen motor Kerékméret: 5.0 hüvelyk

300W teljesítmény

Felfújható gumi abroncsok

Pedál AGL: 9CM

gumi átmérő: 14 * 12CM

Ellenőrzés elve: inga-rendszer

szín: kék, piros, fekete, arany

csomagolás: 1db / color box/72.5CM*28.5CM*22CM/8kg/9.8kg

autó térfogat: (55,5) előtt * 22 * 15 CM

2. a termék képek


5. rövid bevezetés a C-STAR

C-csillagos ipari LIMITED jött létre 2000. Nagy képesség, a tervezés és gyártás, modernizált gyártósorok, fröccsöntő gép, és egyéb speciális kapcsolódó berendezések C-csillagos képes-hoz elfogad és OEM és ODM megrendeléseket a különböző egyensúly kétkerekű robogó, kapaszkodó egyensúly robogó, elektromos gördeszka és hasonlók gyártására. Termékeink követik a trendet, ebben az iparágban, és a piac és a fogyasztók igényeinek kielégítésére frissítése. Jó minőséget és hírnevet hoztak C-STAR sok vásárlók az USA-ban, Délkelet-Ázsiában, a Közel-Keleten, Európa, stb, így nemzetközi kapcsolat kerül sor! C-csillagos beállítva, hogy a tervezésre és a mérleg robogó ALUCARD, ami rögtön egy nagyon forró-eladás sport termék után ez indított márkanév alatt 2015-ben!

Hot Tags: egyensúly gördeszka, egykerekű robogó, egy kerék elektromos, motoros egykerekű, egykerekű elektromos robogó, egy kerék gördeszka gyártott-ban Kína, Kína, gyártók, szállítók, gyári, nagykereskedés, vásárlás
Kapcsolódó termékek
Feedback