Más

ALUCARD Lamborghini Style 2 KEREK ÖNTÖLLEGES MÉRŐCSOPORT 6,5 INCH BLUETOOTH BLUE

ALUCARD Lamborghini Style 2 KEREK ÖNTÖLLEGES MÉRŐCSOPORT 6,5 INCH BLUETOOTH BLUE

ALUCARD Lamborghini Style 2 KEREKES SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH BLUETOOTH BLUE, MODELL: CS-603B SZÍN: KÉK 1. Leírás Az Alucard 6,5 "-es kerekekkel felszerelt Lamborghini-stílusú bluetooth eszköz intelligens, technológiailag fejlett megoldás, amely a felhasználó személyes mozgás alapú ...

Product details

ALUCARD Lamborghini Style 2 KEREKEK ÖSSZES MÉRLEGŰ SCOOTER 6,5 INCH BLUETOOTH BLUE ,

MODELL: CS-603B

Szín: kék


1. Leírás

Az Alucard 6,5 " -es kerekekkel ellátott Alucard robogó intelligens, technológiailag fejlett megoldás, amely dinamikus kiegyenlítési elvek alapján biztosítja a felhasználó személyes mozgását a felhasználó tömegközéppontjának számításánál gyroscop és gyorsulásérzékelők segítségével. A legújabb technológiák és gyártási folyamatok segítségével minden robogó szigorú tesztelést végez a minőségellenőrzés terén. Fényessége, maximális súlya, hordozható kialakítása, könnyű használhatósága, hatótávolsága és OEM szolgáltatása.


Az ALUCARD kétkerekű robogó a legjobb nyersanyagokat, például a főtartót , a giroszkópot, a motorokat, a Samsung akkumulátort és az intelligens, biztonsággal védett technológiát használja a biztonság és az emberek kényelmetlen égési vagy robbanásveszélyének biztosítására. Minden tanúsítvány, mint a CE, RoHS, FCC, UL, és ami a legfontosabb, a szabadalom exportálható.

Model szám:

CS-603B

Termék név

Alucard Lamborghini Style 2 kerék önkiszolgáló robogó 6,5 hüvelykes kerék BLUETOOTH BLUE

Anyag:

ABS + PC

Max. Terhelés:

120kg

Teljes sebesség:

12km / h

Max Futósebesség:

18-20km

Akkumulátor:

4400mAh / Sumsung / LG akkumulátor                           

Motor erő:

500-700W

Max Dőlésszög:

≤ 30 °

Nettó tömeg:

12KG

A töltési idő:

3 óra

Gumiabroncs méret:

6.5inch (171mm)

Töltési feszültség:

AC 110-220V 50-60Hz

Szín:

Piros, Fekete, Fehér, Kék, Glod, Zöld, Testreszabott.


Ez a rész tájékoztatást és figyelmeztetéseket ad a kiegyensúlyozó tábla használatával kapcsolatban , így szórakozás közben teljesen biztonságban maradhat. Annak érdekében, hogy biztonságosan élvezhesse a kiegyensúlyozó táblát, először olvassa el ezeket a felhasználói irányelveket. Különös figyelmet fordít a felhasználói figyelmeztetésekre, mivel ezeket a figyelmeztetéseket figyelembe kell vennie, ha egyensúlyozó robogót szeretne használni, ha biztonságos és élvezetes élményt kíván.

Hot Tags: alumínium lamborghini stílusú 2 kerekek önkiegyensúlyos 6,5 hüvelykes kék bluetooth kék, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, vásárlás, készítés Kínában
Kapcsolódó termékek
Feedback