Más

ALUCARD Lamborghini Style 2 KEREK ÖNKÉSZÍTŐ MÉRŐCSOPORT 6,5 INCH BLUETOOTH FEHÉR

ALUCARD Lamborghini Style 2 KEREK ÖNKÉSZÍTŐ MÉRŐCSOPORT 6,5 INCH BLUETOOTH FEHÉR

ALUCARD Lamborghini Style 2 KEREKES SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH BLUETOOTH FEHÉR, MODELL: CS-603B SZÍN: FEHÉR 1. Leírás A 6,5 "-os kerekekkel rendelkező Alucard robogó A Lamborghini stílus BLUETOOTH WHITE egy intelligens, technikailag fejlett megoldás, amely a felhasználó személyes mozgását biztosítja ...

Product details

ALUCARD Lamborghini Style 2 KEREKEK ÖNTÉLKÜLÖNNYÍTÓ 6,5 INCH BLUETOOTH FEHÉR ,

MODELL: CS-603B

FEHÉR SZÍN


1. Leírás

A 6,5 "-os kerekekkel rendelkező Alucard robogó A BLUETOOTH WHITE típusú Lamborghini stílus egy intelligens, technikailag fejlett megoldás, amely a felhasználó személyi mozgását biztosítja a dinamikus kiegyensúlyozó elveken alapulva, a felhasználó súlypontjának kiszámításával gyroscope és gyorsulásérzékelők segítségével. A legújabb technológiák és gyártási folyamatok segítségével minden robogó szigorú tesztelést végez a minőségellenőrzés terén. Fényessége, maximális súlya, hordozható kialakítása, könnyű használhatósága, hatótávolsága és OEM szolgáltatása.


Az ALUCARD kétkerekű robogó a legjobb nyersanyagokat, például a főtartót , a giroszkópot, a motorokat, a Samsung akkumulátort és az intelligens, biztonsággal védett technológiát használja a biztonság és az emberek kényelmetlen égési vagy robbanásveszélyének biztosítására. Minden tanúsítvány, mint a CE, RoHS, FCC, UL, és ami a legfontosabb, a szabadalom exportálható.

Model szám:

CS-603B

Termék név

Alucard Lamborghini Style 2 kerék önkiegyenlítő robogó 6,5 colos kerék BLUETOOTH FEHÉR

Anyag:

ABS + PC

Max. Terhelés:

120kg

Teljes sebesség:

12km / h

Max Futósebesség:

18-20km

Akkumulátor:

4400mAh / Sumsung / LG akkumulátor                           

Motor erő:

500-700W

Max Dőlésszög:

≤ 30 °

Nettó tömeg:

12KG

A töltési idő:

3 óra

Gumiabroncs méret:

6.5inch (171mm)

Töltési feszültség:

AC 110-220V 50-60Hz

Szín:

Piros, Fekete, Fehér, Kék, Glod, Zöld, Testreszabott.

2. Termékképek

Ön elveszítheti egyensúlyát, ütközhet az objektumokba, vagy leeshet a kiegyensúlyozó tábláról, és bármikor megsérülhet! Ennek elkerülése érdekében győződjön meg arról, hogy alaposan elolvasta a használati útmutatót a használat előtt. Mielőtt használná az önkiegyensúlyozó robogót , győződjön meg róla, hogy megfelelően működik, és hogy ismeri az összes tartozék használatát.

. Amikor megtanulod megtanulni a kiegyensúlyozó táblát, győződjön meg róla, hogy védőfelszerelést, például sisakot, térdvédőt, könyökvédőt stb. Visel.

. Ezt a terméket csak egy személy szállítására tervezték, és nem használható más embereket is.


Hot Tags: alucard lamborghini style 2 kerekek önkiegyensúlyos 6,5 inches bluetooth fehér, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, vásárlás, made in China
Kapcsolódó termékek
Feedback