Smart egyensúlyt kerék fogantyúval

10 hüvelykes Hoverboard fogantyúval

NAGYKERESKEDELMI ALUCARD kétkerekű egyensúly SCOOTERModel szám: CS-T202Color: White1.Description●The jó eszköz az young●Riding és a távirányító, két módja annak, hogy play●Easy megtanulni és kényelmes carry●Ow

Product details

NAGYKERESKEDELMI ALUCARD EGYENSÚLY KÉTKEREKŰ ROBOGÓ

Típusszám: CS-T202

Szín: fehér


1. Leírás

●a jó eszköz a fiatalok

●Riding és a távirányító, játszani két módja

●Easy, hogy megtanulják, és megfelelő-hoz hordoz

●Own teljes minőségi tanúsítványt, és számos biztonságos technológia

●Long távolság a tartomány 20km

ALUCARD egyensúly kétkerekű robogó a legjobb nyersanyagok, mint a főtáblán, giroszkóp, motorok, Samsung akkumulátor és intelligens biztonsági védett technológia segítségével biztosítják annak biztonságát és a szabad emberek gondjait váratlan vagy robbanás. Minden tanúsítvány, mint a CE, RoHS, UL, FCC és a legfontosabb, a szabadalom az exportáló.


Alucard elektromos egyensúlyt robogó paramétereinek

Modell száma

CS-T202

Nettó tömeg

13,5 kg

Minimális terhelés

25kg

Maximális terhelés

120kg

Maximális sebesség

15km/h

Hatótávolság

20 km-re

Fordulókör sugara

0m

Akkumulátor

Újratölthető lítium-akkumulátor

Töltés követelmények

100-240V, 50 vagy 60 Hz

Akkumulátor súly

1,5 kg

Hossza, szélessége

52cm * 24,5 cm

Fogantyú magassága

140cm

Menetmagasságnak

14,4 cm

Gumiabroncs típusa

Tömör gumi

Akkumulátor kapacitása

36V 5.8Ah

2 termék képek
3.Step-mellett-lép vezető-hoz használ a kiegyensúlyozó fórumon

lépések

1. lépés: Nyomja meg a be/kikapcsoló gombot erő megjelöl-a kiegyensúlyozó lebeg fórumon.

2. lépés: Tedd a lábad a fedélzeten, és a tartó lábad bilincs.

3. lépés: Ha már készen áll, használja a lábait, mozgó irányítása a kiegyensúlyozó elektromos robogó, de ellenőrizze, hogy a mérleg.

4. lépés: Lépés ki a kiegyenlítő fórumon az egyik hátsó láb első, és a lépés le a többi.

Jegyzetek

1. Megjegyzés: ha nyomja hátra, megszólal egy figyelmeztetés, hogy emlékeztessem Önöket, hogy legyen óvatos, ha összeomlik akadá-ki.

2. Megjegyzés: Ne, és hirtelen kiderül, nagy sebességgel, mozgás közben, ez tudna lenni veszélyes.

Note3:do nem pedig a kiegyenlítő fórumon míg áthaladó egy lejtő, hogy ne okozzon a Jet-ski, hogy elveszíti egyensúlyát.

Note4: ez e-scooter lehet mozgatni, mint az okos érzékelő elemezni, lábak, cselekvési szándék. Így csak irányítani kell az intelligens elektromos jármű lábad.

(4) a biztonságos használat útmutató

Ez a rész adja a kiegyensúlyozó tábla használatával, így marad teljesen biztonságos a szórakozás szóló információk és figyelmeztetések. Tehát, kérem olvassa el a felhasználói útmutató először is. Különösen figyeljen oda a felhasználó figyelmeztetés, ahogy eszembe ezeket, amikor lovaglás a kiegyensúlyozó robogó, ha azt szeretné, hogy egy biztonságos és élvezetes élményt kell.

Figyelem!

. Akkor valószínűleg elveszíti egyensúlyát, lezuhan az objektumok vagy leesik a kiegyensúlyozó fórumon, és fájt magát bármikor! Ennek elkerülése érdekében, hogy alaposan olvasd el a használati használata előtt.

. Használata előtt a belsõ-kiegyensúlyozó robogó, győződjön meg róla, megfelelő működését, és hogy ismeri a kiegészítők használata.

. Amikor a tanulás, hogyan kell lovagolni a kiegyensúlyozó fórumon, győződjön meg róla, van rajta a védőfelszerelés, például bukósisakot, térd és könyökvédő, könyök párnák, stb.

. A scooter nem használható egynél több személy szállítására.

. A motor nem helyettesítheti egy harmadik fél alternatív.

. Gyerekek, akik kevesebb, mint 25 kg-os tömeg nem használja ezt a terméket, és a gyermekek, akik elektromos önálló egyensúly légdeszkát kell felügyelni egy felnőtt minden alkalommal.

. Az emberek szívbetegség, magas vérnyomás is nem azt javasolta, hogy használja ezt a terméket. Terhes nők és a fogyatékkal élők is tartózkodniuk kell a termék használata.

. Használja a mérleg robogó kell helyi közlekedési szabályokat. A közelben gyalogosok tisztelni kell.

. Hogy mindkét lábad lakás a lábfej lábszárvédő, miközben lovaglás a saját egyensúly robogó

. Lovaglás a elektromos autó biztonságos sebességgel, és az emberek körül, és ez megkönnyíti, hogy hagyja abba.

. Elég a lapok, hogy elkerüljék összeomlik, ha Ön megszabadítva ezzel a valaki egy másik egyensúly robogó közötti távolságot tartani.

. Ne engedd meg magadnak, hogy zavarja a kiegyensúlyozó board, lovaglás azáltal, hogy a telefonhívások, zenét hallgatni, vagy egyszerűen csak sodródik le egy álmodozás közben!

. Nem kell a csúszik nedves útfelületen, fordított nagy távolságokra, lovagolni, nagy sebességgel, vagy kapcsolja be, míg a gyorsan mozgó.

. Ne használja ezt a terméket megy át akadályok, jég vagy hó.

. Olvassa el figyelmesen a használati utasítást, mielőtt a kiegyensúlyozó fórumon.

5. rövid bevezetés a C-STAR

C-csillagos ipari LIMITED jött létre 2000. Nagy képesség tervezésével és gyártásával, modernizált gyártósorok, fröccsöntő gép, és más kapcsolódó felszerelések, speciális C-csillagos képes-hoz elfogad és OEM és ODM megrendeléseket a különböző egyensúly kétkerekű robogó, kapaszkodó egyensúly robogó, szomatoszenzoros járművek, elektromos gördeszka és hasonlók gyártására. Termékeink követik a trendet, ebben az iparágban, és a piac és a fogyasztók igényeinek kielégítésére frissítése. Jó minőséget és hírnevet hoztak C-STAR sok vásárlók az USA-ban, Délkelet-Ázsiában, a Közel-Keleten, Európa, stb, így nemzetközi kapcsolat kerül sor! C-csillagos beállítva, hogy a tervezésre és a mérleg robogó ALUCARD, ami rögtön egy nagyon forró-eladás sport termék után ez indított márkanév alatt 2015-ben!
Hot Tags: 10 hüvelykes hoverboard, fogantyú, intelligens mérleg kerék, saját egye robogó, elektromos robogó, elektromos hoverboard gyártott-ban Kína, Kína, gyártók, szállítók, gyári, nagykereskedés, vásárlás
Kapcsolódó termékek
Feedback