Balance a robogó - 6,5 hüvelyk

Lamborghini két kerék robogó

ALUCARD Lamborghini stílusú 2 kerekek önálló egyensúly robogó 6,5 hüvelykes BLUETOOTH piros, modell: CS-603BCOLOR:RED1. 6. 5″ kerekek Lamborghini stílusú DescriptionThe Alucard robogó egy intelligens, technoló

Product details

ALUCARD Lamborghini stílusú 2 kerekek önálló egyensúly robogó 6,5 hüvelykes BLUETOOTH piros,

MODELL: CS-603B

SZÍN: PIROS

1. Leírás

Az Alucard scooter 6. 5″ kerekek Lamborghini stílusban egy értelmes, technológiailag fejlett megoldás, amely a felhasználó személyes mozgás kiszámítása a súlypont, a felhasználó giroszkóp és a gyorsulás érzékelő segítségével dinamikus egyensúly elvek alapján. Használ a legutolsó technológia és a gyártási folyamatok, minden robogó át szigorú minőség-ellenőrzési vizsgálat. Fény, maximális tömeg, hordozható design, könnyű használat, a tartomány és a szolgáltatást.

ALUCARD egyensúly kétkerekű robogó a legjobb nyersanyagok, mint a főtáblán, giroszkóp, motorok, Samsung akkumulátor és intelligens biztonsági védett technológia segítségével biztosítják annak biztonságát és a szabad emberek gondjait váratlan vagy robbanás. Minden tanúsítvány, mint a CE, RoHS, UL, FCC és a legfontosabb, a szabadalom az exportáló.


Modell:

CS-603B

Termék neve

Alucard Lamborghini stílusú 2 kerék önálló egyensúly robogó 6.5-lassan mászik kerék a BLUETOOTH piros

Anyaga:

ABS + PC

Max terhelés:

120KG

Maximális sebesség:

12km/h

Kilométer max:

18-20km

Akkumulátor:

Fordulatszámmérő/4400mAh/LG akkumulátor

Motor teljesítmény:

500-700W

Max Tilt szög:

≤ 30°

Nettó tömeg:

12KG

A töltési idő:

3 óra

Gumiabroncs mérete:

6.5inch(171mm)

Töltő feszültség:

AC 110-220V 50-60Hz

Szín:

Piros, fekete, fehér, kék, Glod, zöld, egyéni.

2. a termék képekGépsor

Betöltése

Tanúsítvány

Kiállítás


3.Step-mellett-lép vezető-hoz használ a kiegyensúlyozó fórumon

Előtt a kiegyenlítő tábla segítségével az első alkalommal, használók kell olvasni az utasításokat alaposan így értik, hogy a legbiztonságosabb módja annak, hogy lovagolni

1. lépés: Óvatosan nyomja meg a bekapcsoló gombot a hatalmat a terheléselosztás fórumon fel.

2. lépés: Hely egy láb lábfej lábszárvédő egyik várni a kijelző világít, és majd állni a többi ragadós pad a másik láb.

3. lépés: Miután állsz stabilan a táblán, használja a súlypont közvetlen, amely út a kiegyensúlyozó robogó mozog-Hajolj előre vagy hátra lépni abban az irányban, vagy szabad spin- de győződjön meg róla, ne döntse túlságosan.

Megjegyzés: Az egyensúly scooter nem kell használni, ha nem. Ha nem teljesen vízszintes, ez akarat egészséges figyelmeztetést ha rálép ez, és a balance board automatikus egyensúly védelmi mód adja meg.

A kiegyensúlyozó tábla segítségével biztonságosan

4. lépés: Használja a fórumon, hogy jobbra és balra.

5. lépés: Kap a kiegyensúlyozó tábláról, és a hátsó, kiegyensúlyozó igazgatótanácsának lábbal kilép első, és a lépés le a többi.

Megjegyzés: Ne, és hirtelen kiderül, nagy sebességgel, mozgás közben, ez tudna lenni veszélyes.

Ne fordulj a kiegyensúlyozó fórumon míg áthaladó lejtőn, és ez okozhatja a Jet-ski, hogy elveszíti egyensúlyát.

Kép: előre lépni a jobb lábát, hogy forduljon balra, és előrelépni a bal oldali jobbra fordulni.

1. Please öltözött biztonsági védelmi berendezések, például a kesztyű, Könyöktámasz, és térd és könyökvédő.

2. kell nem lovaglás a forgalmas és Crowded helyeken.

3. kell nem lovaglás a göröngyös úton, mint a kosz, a kavicsos utakon.

4. kell nem a 30 °-nál nagyobb földi lovaglás felfelé és lefelé.

5. aluli 12 nem arra utal, a vizsgálat és a lovaglás.

6. nem ajánlott, az északi hideg téli kerékpározás.

7. nem a jármű közúti kell lovagolni.

(4) a biztonságos használat útmutató

Ez a rész adja a kiegyensúlyozó tábla használatával, így marad teljesen biztonságos a szórakozás szóló információk és figyelmeztetések. Úgy, hogy nyugodtan élvezheti a kiegyensúlyozó fórumon, kérjük, olvassa el e felhasználó iránymutatások révén először. Különösen figyeljen oda a felhasználó figyelmeztetés, amit meg kell tüntetni ezeket szem előtt, amikor lovaglás a kiegyensúlyozó robogó, ha azt szeretné, hogy egy biztonságos és élvezetes élményt.

5. rövid bevezetés a C-STAR

C-csillagos ipari LIMITED jött létre 2000. Nagy képesség tervezésével és gyártásával, modernizált gyártósorok, fröccsöntő gép, és más kapcsolódó felszerelések, speciális C-csillagos képes-hoz elfogad és OEM és ODM megrendeléseket a különböző egyensúly kétkerekű robogó, kapaszkodó egyensúly robogó, szomatoszenzoros járművek, elektromos gördeszka és hasonlók gyártására. Termékeink követik a trendet, ebben az iparágban, és a piac és a fogyasztók igényeinek kielégítésére frissítése. Jó minőséget és hírnevet hoztak C-STAR sok vásárlók az USA-ban, Délkelet-Ázsiában, a Közel-Keleten, Európa, stb, így nemzetközi kapcsolat kerül sor! C-csillagos beállítva, hogy a tervezésre és a mérleg robogó ALUCARD, ami rögtön egy nagyon forró-eladás sport termék után ez indított márkanév alatt 2015-ben!

Hot Tags: Lamborghini két kerék robogó, hoverboard robogó, robogó-elektromos, intelligens robogó, robogó állvány gyártott-ban Kína, Kína, gyártók, szállítók, gyári, nagykereskedés, vásárlás
Kapcsolódó termékek
Feedback