Balance a robogó - 6,5 hüvelyk

Új felnőtt elektromos robogó

ALUCARD 6,5 hüvelykes két kerék kiegyensúlyozás BIKE SCOOTERModel No.: CS-607Color: gumi olaj Red1.Description①.Product neve: ALUCARD 6,5 hüvelykes két kerék kiegyensúlyozás kerékpár SCOOTER②.Mainboard: Hanghong ③.Over-díj

Product details

ALUCARD 6,5 HÜVELYKES KÉT KERÉK KIEGYENSÚLYOZÁS KERÉKPÁR ROBOGÓ

Típusszám: CS-607

Szín: Gumi olaj piros

1. Leírás

①.Product név: ALUCARD 6,5 hüvelykes két kerék kiegyensúlyozás kerékpár robogó

②.mainboard: Hanghong

③.over-felügyelet védelem: igen

④.Sample: rendelkezésre álló

⑤.Delivery idő: 3-7dyas

⑥.Low akkumulátor védelem: igen

⑦.Certification: arany szállító, CE, ROHS, FCC stb

⑧.Special team munka, az eladás utáni szolgáltatás

⑨.OEM a márka, lehet testre a cég logója

⑩.Color: piros, fekete, fehér, kék, Glod, zöld, egyéni.

2. a termék képek3.Step-mellett-lép vezető-hoz használ a kiegyensúlyozó fórumon

(4) a biztonságos használat útmutató

Ez a rész adja a kiegyensúlyozó tábla használatával, így marad teljesen biztonságos a szórakozás szóló információk és figyelmeztetések. Úgy, hogy nyugodtan élvezheti a kiegyensúlyozó fórumon, kérjük, olvassa el e felhasználó iránymutatások révén először. Különösen figyeljen oda a felhasználó figyelmeztetés, amit meg kell tüntetni ezeket szem előtt, amikor lovaglás a kiegyensúlyozó robogó, ha azt szeretné, hogy egy biztonságos és élvezetes élményt.

Figyelem!

. Akkor valószínűleg elveszíti egyensúlyát, lezuhan az objektumok vagy leesik a kiegyensúlyozó fórumon, és fájt magát bármikor! Ennek elkerülése érdekében, hogy alaposan olvasd el a használati használata előtt. Használata előtt a belsõ-kiegyensúlyozó robogó, győződjön meg róla, megfelelő működését, és hogy ismeri a kiegészítők használata.

. Amikor a tanulás, hogyan kell lovagolni a kiegyensúlyozó fórumon, győződjön meg róla, van rajta a védőfelszerelés, például bukósisakot, térd és könyökvédő, könyök párnák, stb.

. Ez a termék csak tervezték, hogy egy személy, és nem használható az Ön számára a komp más emberek a!

. Ez nem szabad, hogy cserélje ki a motor egy külső alternatíva.

. Gyermekek, akik súlya kevesebb, mint 30 kg-nál nem használja ezt a terméket, és a gyermekek, akik súlya több kell felügyelni egy felnőtt mindenkor.

. Az emberek szívbetegség, magas vérnyomás vagy mobilitási kérdéseket ne használja ezt a terméket. Terhes nők és a fogyatékkal élők is tartózkodniuk kell a termék használata.

. Ez a termék nem használható fel, ha alkoholt fogyasztott vagy gyógyszert venni, és akkor kell nem hordozó elemek a kezedben a fórumon lovaglás közben.

. A mérleg robogó használata helyi közlekedési szabályok vonatkoznak. A közelben gyalogosok tisztelni kell.

. Használatakor az elektromos robogó, tudomást akadályok azonnal páfránylevél, és a távolság-birtoklás egy világos vonal, vagy látvány segít Önnek a vezetésre!

. Amikor lovaglás a kiegyensúlyozó fórumon, tartsa a térdét kissé behajlítva és a test nyugodt, hogy jó egyensúlyt tud tartani.

. Lovaglás a saját egyensúly robogó, közben tartsa mindkét lábát a lábfej lábszárvédő.

. Ruhát, értelmes sport használatakor ezt a terméket, mert ez segít, hogy gyorsabban reagál vészhelyzetben.

. A scooter nem használható egynél több személy szállítására.

. A lovas, és bármi, ők szállító együttes tömege nem haladhatja meg a megállapított biztonsági óvintézkedéseket össztömeg.

. Léteznie kell egy megfelelő terhelés kiegyenlítő fórumon, ellenkező esetben a felhasználó kárt okozhat, saját maguk, vagy a fórumon. Ezen túlmenően a terhelés nagyobb, mint a minimális tömeg-határérték a biztonságra, különben a felhasználó nem lesz képes irányítani a légdeszkát, és megy lefelé, lassul le kell, vagy megállás lesz különösen veszélyes!

. Mindig lovagolni a kiegyensúlyozó fórumon egy sebességgel, hogy biztonságos-e, és az emberek körülötted, és ez megkönnyíti, hogy hagyja abba.

. Ha Ön megszabadítva ezzel a valaki egy másik egyensúly robogó, győződjön meg arról, hogy elegendő távolságot a táblák, hogy elkerüljék összeomlik.

. Éber marad minden alkalommal, amikor a lovaglás a Jet-ski, állsz 10cm le a földre.

. Amikor bekapcsolja a kiegyensúlyozó fórumon, tartani az irányítást a súlypont, hogy ne elveszíti egyensúlyát, és leesik.

. Ne engedd meg magadnak, hogy zavarja a kiegyensúlyozó board, lovaglás azáltal, hogy a telefonhívások, zenét hallgatni, vagy egyszerűen csak sodródik le egy álmodozás közben!

. Nem kell a csúszik nedves útfelületen, fordított nagy távolságokra, lovagolni, nagy sebességgel, vagy kapcsolja be, míg a gyorsan mozgó.

. Nem lovagol a mérleg robogó, sötét vagy rosszul megvilágított területeken.

. Próbálja meg elkerülni, hogy használja ezt a terméket, hogy menjen át az akadályokat, jég vagy hó.

. Amikor lovaglás, elkerülni az akadályokat, tele a földön, és a kanyargós utak.

. Ne használja ezt a terméket együtt egy csomó akadályokat hadműveleti területeken.

. Csak használja a belsõ-kiegyensúlyozó fórumon, ha azt megfelelően működik-e, ha nem, megáll használ ez azonnal.

. Ne használja a meredek ásványinyersanyag.

. Ne használja a kiegyensúlyozó fórumon, a nyilvános utcák.

. Olvassa el figyelmesen a használati utasítást, mielőtt a kiegyensúlyozó fórumon.

. A protectors(supplied) a Jet-ski használatakor mindig használjon.

. Felhívjuk figyelmét, hogy a legnagyobb sebesség függ a testsúly-18km/h, de javasoljuk, hogy nem megy gyorsabban, mint 10km/h. Ha Ön megy gyorsabban, mint ez, vészjelzést figyelmezteti Önt.

. Használjon védőfelszerelést vezetője, a könyök és a térd. A kiegyensúlyozó fórumon is kevésbé alkalmas, vagy inkább egyáltalán nem alkalmas a meredek, nedves vagy egyenetlen felületek és fagyasztott alapon.

5. rövid bevezetés a C-STAR

C-csillagos ipari LIMITED jött létre 2000. Nagy képesség tervezésével és gyártásával, modernizált gyártósorok, fröccsöntő gép, és más kapcsolódó felszerelések, speciális C-csillagos képes-hoz elfogad és OEM és ODM megrendeléseket a különböző egyensúly kétkerekű robogó, kapaszkodó egyensúly robogó, szomatoszenzoros járművek, elektromos gördeszka és hasonlók gyártására. Termékeink követik a trendet, ebben az iparágban, és a piac és a fogyasztók igényeinek kielégítésére frissítése. Jó minőséget és hírnevet hoztak C-STAR sok vásárlók az USA-ban, Délkelet-Ázsiában, a Közel-Keleten, Európa, stb, így nemzetközi kapcsolat kerül sor! C-csillagos beállítva, hogy a tervezésre és a mérleg robogó ALUCARD, ami rögtön egy nagyon forró-eladás sport termék után ez indított márkanév alatt 2015-ben!


Hot Tags: új felnőtt elektromos robogó, elektromos két kerék robogó, off road robogó, két háromkerekű robogó, elektronikus scooter gyártott-ban Kína, Kína, gyártók, szállítók, gyári, nagykereskedés, vásárlás
Kapcsolódó termékek
Feedback