Balance a robogó - 6,5 hüvelyk

2 nagyon Wheel elektromos roller

ALUCARD lovag stílus 2 kerekek önálló egyensúly robogó 6,5 hüvelykes BLUETOOTH piros, modell: CS-605BCOLOR:RED1. DescriptionThe Alucard scooter 6. 5″ kerekek lovag stílussal egy értelmes, technológiailag egy

Product details

ALUCARD lovag stílus 2 kerekek önálló egyensúly robogó 6,5 hüvelykes BLUETOOTH piros,

MODELL: CS-605B

SZÍN: PIROS

1. Leírás

Az Alucard robogó lovag stílus egy értelmes, technológiailag fejlett megoldás, amely a felhasználó személyes mozgás kiszámítása a súlypont, a felhasználó giroszkóp és a gyorsulás érzékelő segítségével dinamikus egyensúly elvek alapján 6. 5″ kerekekkel. Használ a legutolsó technológia és a gyártási folyamatok, minden robogó át szigorú minőség-ellenőrzési vizsgálat. Fény, maximális tömeg, hordozható design, könnyű használat, a tartomány és a szolgáltatást.

ALUCARD egyensúly kétkerekű robogó a legjobb nyersanyagok, mint a főtáblán, giroszkóp, motorok, Samsung akkumulátor és intelligens biztonsági védett technológia segítségével biztosítják annak biztonságát és a szabad emberek gondjait váratlan vagy robbanás. Minden tanúsítvány, mint a CE, ROHS, UL, FCC és a legfontosabb, a szabadalom az exportáló.


Modell:

Modell No: CS-605B

Termék neve

Alucard lovag stílus 2 kerék önálló egyensúly robogó 6.5 hüvelykes kerék a Bluetooth-piros

Anyaga:

ABS + PC

Max terhelés:

120KG

Maximális sebesség:

12km/h

Kilométer max:

18-20km

Akkumulátor:

Fordulatszámmérő/4400mAh/LG akkumulátor

Motor teljesítmény:

500-700W

Max Tilt szög:

≤30 °

Nettó tömeg:

12KG

A töltési idő:

3 óra

Gumiabroncs mérete:

6.5inch(171mm)

Töltő feszültség:

AC 110-220V 50-60Hz

Szín:

Piros, fekete, fehér, kék, Glod, zöld, egyéni.

2 termék képekBluetooth-hangszóró csatlakoztatása

Kapcsolja be a robogó, akkor hallani "adja meg a bluetooth", majd nyissa meg a mobiltelefon vagy más bluetooth-eszközök, keresés, és csatlakoztassa. "Kapcsolat sikeresen" meghallgatását követően lehet játszani zenét a telefonon vagy más bluetooth zene berendezés.

Gépsor

Betöltése

Tanúsítvány

Kiállítás
Hot Tags: szép 2-wheel elektromos roller, felnőtt elektromos robogó, 2 kerekes robogó, motoros rollerek, gyártott-ban Kína, Kína, gyártók, szállítók, gyári, nagykereskedés, vásárlás
Kapcsolódó termékek
Feedback