Balance a robogó - 6,5 hüvelyk

Transzformátor 2 kerék robogó

NAGYKERESKEDELMI ALUCARD 6.5 hüvelykes kétkerekű egyensúly SCOOTERModel No.: CS-602BColor: white1. DescriptionWith alkalommal kialakulása és a technológia, járművek nagyon normális, hogy mindannyian most, és különösen,

Product details

NAGYKERESKEDELMI ALUCARD 6,5 HÜVELYKES EGYENSÚLY KÉTKEREKŰ ROBOGÓ

Típusszám: CS-602B

Szín: fehér

1. Leírás

Fejlődésével, a times és a technológia, nagyon rendes, hogy minden hozzánk most, és különösen, a villamosenergia-motoros járművek nem luxus többé, mi is egyre több választási lehet választani, míg a kétkerekű elektromos egyensúlyt robogó, amely a népszerű környezetvédelmi eredmény a modern ember szórakoztatják, és lovagolni, csak az egyik!

ALUCARD egyensúly kétkerekű robogó a legjobb nyersanyagok, mint a főtáblán, giroszkóp, motorok, Samsung akkumulátor és intelligens biztonsági védett technológia segítségével biztosítják annak biztonságát és a szabad emberek gondjait váratlan vagy robbanás. Minden tanúsítvány, mint a CE, RoHS, UL, FCC és a legfontosabb, a szabadalom az exportáló.

Paramétereinek ALUCARD elektromos robogó (Bluetooth)

Méret

6.5 hüvelykes

Teljesítmény

350W * 2

MAX sebesség

12km/h

MAX lejtőn

30 °-os

MAX raksúly

120kg

Akkumulátor kapacitása

4400WH

A Bluetooth

igen

Működési távolság

15 KM-RE - 20KM

Töltési idő

3 óra

Termék mérete

66 * 25 * 26 CM

N.W

11,5 KG

Adapter power

AC110-AC220V 50-60HZ

Színválaszték

Minden szín szabható

2. a termék képek


3.Step-mellett-lép vezető-hoz használ a kiegyensúlyozó fórumon

A robogó első használata előtt használók kell olvassa el az utasításokat alaposan úgy értem, hogyan kell lovagolni biztonságos.

1. lépés: Óvatosan nyomja meg a bekapcsoló gombot a hatalmat a terheléselosztás fórumon fel. Fog hallani egy hangot, mint a "adja meg a Bluetooth", ez azt jelenti, hogy a Bluetooth-mód be van kapcsolva, akkor lehet keresni a Bluetooth, a mobil eszközök. Játék zene rövid idő élvez a móka!

2. lépés: Tegye a lábát, az egyik a lábfej lábszárvédő, ne álljon a többi ragadós pad, a másik láb, amíg a jelzés világít.

3. lépés: Miután állsz stabilan a táblán, használja a súlypont közvetlen, amely út a robogó mozog-Hajolj előre vagy hátra lépni abban az irányban, vagy szabad spin- de győződjön meg róla, ne döntse túlságosan.

Megjegyzés: Az egyensúly scooter nem lehet használni, ha nem. Ha nem teljesen vízszintes, hallani fogja, egy figyelmeztetést, ha rálép ez, és a balance board automatikus egyensúly védelmi mód adja meg.

A kiegyensúlyozó tábla segítségével biztonságosan

4. lépés: Használja a fórumon, hogy jobbra és balra.

5. lépés: Szállj le a kiegyensúlyozó robogó, és lépést le a légdeszkát egy hátsó láb első, majd a másik.

Megjegyzés: természetesen tilos, hogy éles fordulat, nagy sebességgel, mozgás közben, mint ez tudna lenni veszélyes.

Ne fordulj a kiegyensúlyozó fórumon míg áthaladó lejtőn, és ez okozhatja a Jet-ski, hogy elveszíti egyensúlyát.

Lásd a képet a következő oldalon.


Kép: előre lépni a jobb lábát, hogy forduljon balra, és előrelépni a bal oldali jobbra fordulni.

(4) a biztonságos használat útmutató

Ez a rész adja a kiegyensúlyozó tábla használatával, így marad teljesen biztonságos a szórakozás szóló információk és figyelmeztetések. Úgy, hogy nyugodtan élvezheti a kiegyensúlyozó fórumon, kérjük, olvassa el e felhasználó iránymutatások révén először. Különösen figyeljen oda a felhasználó figyelmeztetés, amit meg kell tüntetni ezeket szem előtt, amikor lovaglás a kiegyensúlyozó robogó, ha azt szeretné, hogy egy biztonságos és élvezetes élményt.

Figyelem!

. A felhasználók is könnyen elveszítheti az egyensúlyát, összeomlik a tárgyak, vagy leesik a kiegyensúlyozó fórumon, és fájt magát bármikor! Ennek elkerülése érdekében, hogy alaposan olvasd el a használati használata előtt. Használata előtt a belsõ-kiegyensúlyozó robogó, győződjön meg arról, hogy megfelelően működik-e, és hogy ismeri, hogyan kell használni a részek.

. Ha Ön tanulás, hogyan kell lovagolni a kiegyensúlyozó fórumon, győződj meg Önnek van visel védőfelszerelést, mint bukósisakot, térd és könyökvédő, könyök párnák és hasonló.

. Felhívjuk figyelmét, hogy a saját kiegyensúlyozó robogó engedélyezett csak egy személy, és nem használható más kompoknak a!

. Kérjük ne cserélje le a motor egy külső alternatíva.

. Gyermekek, akik súlya kevesebb, mint 30 kg-nál nem használja ezt a terméket, és a gyermekek, akik súlya több kell felügyelni egy felnőtt mindenkor.

. Az emberek szívbetegség, magas vérnyomás vagy mobilitási kérdéseket nem javasolta, hogy ez a robogó. Terhes nők és a fogyatékkal élők is tartózkodniuk kell a termék használata.

. Amikor lovaglás a kiegyensúlyozó fórumon, tartsa a térdét kissé behajlítva és a test nyugodt, jó egyensúlyt tartani.

. Míg a lovaglás az önálló egyensúlyt robogó, folyamatosan mind a lábát a lábfej lábszárvédő.

. Értelmes sport ruhát, hogy segítsen, hogy gyorsabban reagál vészhelyzetben.

. Győződjön meg róla, van egy megfelelő terhelés a kiegyensúlyozó, egyébként a felhasználó kárt okozhat, maguk vagy az ellátást. Ezen túlmenően a terhelés a minimális súlyhatár megállapított biztonsági óvintézkedéseket, más felhasználók nem tudnak a légdeszkát irányítani, és megy lefelé, lassú legyőz, vagy megállás lesz különösen biztonságos nagyobbnak kell lennie!

. Ha Ön megszabadítva ezzel a valaki egy másik egyensúly robogó, győződjön meg arról, hogy elegendő távolságot a táblák, hogy elkerüljék összeomlik.

. Éber marad minden alkalommal, amikor a lovaglás a Jet-ski, állsz 10cm le a földre.

. Ne engedd meg magadnak, hogy zavarja a kiegyensúlyozó board, lovaglás azáltal, hogy a telefonhívások, zenét hallgatni, vagy egyszerűen csak sodródik le egy álmodozás közben!

. Nem kell a csúszik nedves útfelületen, fordított nagy távolságokra, lovagolni, nagy sebességgel, vagy kapcsolja be, míg a gyorsan mozgó.

. Felhívjuk figyelmét, hogy a legnagyobb sebesség függ a testsúly-18km/h, de javasoljuk, hogy nem megy gyorsabban, mint 10km/h. Ha Ön megy gyorsabban, mint ez, vészjelzést figyelmezteti Önt.

5. rövid bevezetés a C-STAR

C-csillagos ipari LIMITED jött létre 2000. Nagy képesség, a tervezés és gyártás, modernizált gyártósorok, fröccsöntő gép, és egyéb speciális kapcsolódó berendezések, C-csillagos képes-hoz elfogad, és a gyártás OEM és ODM megrendeléseket a különböző egyensúly kétkerekű robogó, kapaszkodó egyensúly robogó, szomatoszenzoros járművek, elektromos gördeszka és a szeret. Termékeink követik a trendet, ebben az iparágban, és a piac és a fogyasztók igényeinek kielégítésére frissítése. Jó minőséget és hírnevet hoztak C-STAR sok vásárlók az USA-ban, Délkelet-Ázsiában, a Közel-Keleten, Európa, stb, így nemzetközi kapcsolat kerül sor! C-csillagos beállítva, hogy a tervezésre és a mérleg robogó ALUCARD, ami rögtön egy nagyon forró-eladás sport termék után ez indított márkanév alatt 2015-ben!


Hot Tags: transzformátor 2 kerék robogó, elektromos robogó, valós hoverboard robogó 3 kerék, kiegyensúlyozó robogó gyártott-ban Kína, Kína, gyártók, szállítók, gyári, nagykereskedés, vásárlás
Kapcsolódó termékek
Feedback