Balance a robogó - 8 hüvelyk

8 lassan mászik felnőtt robogó

ALUCARD 8 lassan mászik 2 kerekek kiegyensúlyozása robogó, LED fény & BLUETOOTH SPEAKERModel: CS-803BColor: White1.Products introduceWith, idők kialakulása és a technológia, a járművek is nagyon rendes minden

Product details

ALUCARD 2 8 hüvelykes kerekek kiegyensúlyozása robogó LED LIGHT & BLUETOOTH hangszóró

Modell: CS-803B

Szín: fehér

1. termékek bevezetése

Fejlődésével, a times és a technológia, nagyon rendes, hogy minden hozzánk most, és különösen, a villamosenergia-motoros járművek nem luxus többé, mi is egyre több választási lehet választani, míg a kétkerekű elektromos egyensúlyt robogó, amely a népszerű környezetvédelmi eredmény a modern ember szórakoztatják, és lovagolni, csak az egyik!

ALUCARD egyensúly kétkerekű robogó a legjobb nyersanyagok, mint a főtáblán, giroszkóp, motorok, Samsung akkumulátor és intelligens biztonsági védett technológia segítségével biztosítják annak biztonságát és a szabad emberek gondjait váratlan vagy robbanás. Minden tanúsítvány, mint a CE, RoHS, UL, FCC és a legfontosabb, a szabadalom az exportáló.

Paramétereinek 8 lassan mászik elektromos robogó

Márkanév

ALUCARD

Gumiabroncs mérete

8 hüvelyk

MAX sebesség

12km/h

MAX lejtőn

30 °-os

Terhelés

120kg

Akkumulátor kapacitása

4400WH

Működési távolság

15 KM-RE - 20KM

Töltési idő

2-3 óra

Termék mérete

66 * 25 * 26 CM

Adapter power

AC110-AC220V 50-60HZ

Színválaszték

Minden szín szabható

Talppárna színválaszték

Fekete száj-párna, piros lábfej lábszárvédő és kék lábfej lábszárvédő

2. a termék képek

3.user barátait korlátozások

Ne jogosulatlan csere termék részek, ez is érintik, és károsíthatja a tábla teljesítményét, és kárt okoz.

Felhasználó súlykorlátozások

Miért van súlykorlátozások? Ők azért vannak, hogy:

(1) biztonságát a lovas;

2. a fórumon keresztül a túlterhelést okozott károk megelőzése.

* A maximális ajánlott lovas súly: 100 kg

* Minimális ajánlott lovas súlya: 20 kg

Távolság korlátozások

Számos tényező befolyásolhatja a terheléselosztás tábla maximális sebesség.

Terep: lehet lovagolni gyorsabb át lapos, még földi, mivel egyenetlen felületek le fogja lassítani bennem.

Súly: a testsúly befolyásolja, milyen gyorsan tud menni az elektromos robogó.

Környezeti hőmérséklet: a fórumon lesz képes-hoz megy gyorsabban, ha azt tárolja, és használja az ajánlott hőmérsékleti tartományban; Ennek eredményeképpen alsó felső sebesség.

Fenntartás: fenntartása az akkumulátort, és a testület optimális állapotban növeli a sebességet, mivel ennek eredményeként alacsonyabb felső sebesség.

Hogyan ride: tartsa ésszerű állandó sebességgel, mint gyakran leállításával és elindításával akarat csökken a fórumon végsebesség.

Sebességkorlátozás

Az önálló egyensúly kerék ajánlott maximális sebessége 10 km/h. (technikailag is 18 km/h).

Ha lovagolni gyorsabb, mint a 10 km/h, a testület fog bocsátanak ki, egy figyelmeztető hang. Ha vezetsz, belül a sebességhatárt, a fedélzeten lesz képes fenntartani az egyensúlyt, de ha vezetsz, a határt ez tudna lenni veszélyes, mint a tábla akkor elveszítheti az egyensúlyát.

4. C-STAR bevezetése

C-csillagos ipari LIMITED jött létre 2000. Nagy képesség tervezésével és gyártásával, modernizált gyártósorok, fröccsöntő gép, és más kapcsolódó felszerelések, speciális C-csillagos képes-hoz elfogad és OEM és ODM megrendeléseket a különböző egyensúly kétkerekű robogó, kapaszkodó egyensúly robogó, saját kiegyensúlyozó járművek, elektromos gördeszka és hasonlók gyártására. Termékeink követik a trendet, ebben az iparágban, és a piac és a fogyasztók igényeinek kielégítésére frissítése. Jó minőséget és hírnevet hoztak C-STAR sok vásárlók az USA-ban, Délkelet-Ázsiában, a Közel-Keleten, Európa, stb, így nemzetközi kapcsolat kerül sor! C-csillagos beállítva, hogy tervezése és a saját egyensúly robogó ALUCARD, ami rögtön egy nagyon forró-eladás sport termék után ez indított márkanév alatt 2015-ben!


Hot Tags: 8 lassan mászik felnőtt robogó, elektromos roller kerék, két kerék elektromos robogó, robogó egyensúly, 2 kerék egyensúly Roller, egyensúly robogó gyártott-ban Kína, Kína, gyártók, szállítók, gyári, nagykereskedelem, vásárlás
Kapcsolódó termékek
Feedback