Balance a robogó - 8 hüvelyk

Vezetett, kiegyensúlyozó robogó

Alucard új 8 lassan mászik két kerekek intelligens saját kiegyensúlyozó robogók vezetett modell: CS-813Color: Blue1.Products & márka DescriptionWith, idők kialakulása és a technológia, a járművek is nagyon rendes minden

Product details

Alucard új 8 lassan mászik két kerekek intelligens saját kiegyensúlyozó szkuterek (robogók), LED-es

Modell: CS-813

Szín: kék

1. termékek és a márka Leírás

Fejlődésével, a times és a technológia, nagyon rendes, hogy minden hozzánk most, és különösen, a villamosenergia-motoros járművek nem luxus többé, mi is egyre több választási lehet választani, míg a kétkerekű elektromos egyensúlyt robogó, amely a népszerű környezetvédelmi eredmény a modern ember szórakoztatják, és lovagolni, csak az egyik!

ALUCARD egyensúly kétkerekű robogó a legjobb nyersanyagok, mint a főtáblán, giroszkóp, motorok, Samsung akkumulátor és intelligens biztonsági védett technológia segítségével biztosítják annak biztonságát és a szabad emberek gondjait váratlan vagy robbanás. Minden tanúsítvány, mint a CE, RoHS, UL, FCC és a legfontosabb, a szabadalom az exportáló.

Paramétereinek 8 lassan mászik elektromos robogó

Márkanév

ALUCARD

Gumiabroncs mérete

8 hüvelyk

MAX sebesség

12km/h

MAX lejtőn

704

Terhelés

120kg

Akkumulátor kapacitása

4400WH

Működési távolság

15 KM-RE - 20KM

Töltési idő

2-3 óra

Termék mérete

66 * 25 * 26 CM

Adapter power

AC110-AC220V 50-60HZ

Színválaszték

Minden szín szabható

Talppárna színválaszték

Fekete száj-párna, piros lábfej lábszárvédő és kék lábfej lábszárvédő

2. a termék képek


3. gyakorló tippeket az önálló egyensúly robogó

Itt van néhány biztonsági tipp segítségével a B-igazgatótanács kívül:

* Viseljen kényelmes sportruházat és lapos cipő, így a mozgalom nem korlátozódik.

* Gyakorlat, lovaglás a fórumon tágra nyílt terek, amíg Ön hozzászokott szerzés a fedélzeten, megy előre, visszafelé megy, fordítás, megállás és leszálláskor.

* Kört a sima, egyenletes felületek.

* Ha ön találkozás ismeretlen terep, meghajtó, lassan, és soha nem teszi lehetővé a B-Board szabadság a földre.

* A saját egyensúly robogó tervezték részére lovaglás keresztül sík terep, és egyenetlen talajon használata hatással van a sebesség és a mozgás.

* Fordítsanak különös figyelmet, ha még mindig nem teljesen elégedett a saját lovaglás egyensúly robogó, és ha ráakad olyan gyalogosok vagy akadályok, gondosan ellenőrizze, hogy biztosan lesz képes-hoz hágó előtt halad előre.

4. részletes útmutató segítségével a saját kiegyensúlyozó szkuterek (robogók)

1. lépés: Óvatosan nyomja meg a be/kikapcsoló gombot erő megjelöl-a fórumon.

2. lépés: Állítsa be a testület kiegyensúlyozó mechanizmust.

3. lépés: Hely egy láb lábfej lábszárvédő egyik várni a kijelző világít, és majd állni a többi ragadós pad a másik láb.

4. lépés: Állsz stabilan a táblán, segítségével a tömegközéppont közvetlen merre mozog a fórumon - sovány előre vagy hátrafelé mozog abban az irányban, vagy szabad spin -, de győződjön meg róla, ne döntse túlságosan.

5. lépés: Használja a fedélzeten, balra és jobbra.

6. lépés: Szálljon le a tábláról. Mielőtt lelépsz győződjön meg arról az igazgatótanács megfelelően kiegyensúlyozott, és lép ki a fórumon az egyik lábát a hátsó első, majd lépjen ki a többi.

5. C-STAR profilt

C-csillagos ipari LIMITED jött létre 2000. Nagy képesség tervezésével és gyártásával, modernizált gyártósorok, fröccsöntő gép, és más kapcsolódó felszerelések, speciális C-csillagos képes-hoz elfogad és OEM és ODM megrendeléseket a különböző egyensúly kétkerekű robogó, kapaszkodó egyensúly robogó, saját kiegyensúlyozó járművek, elektromos gördeszka és hasonlók gyártására. Termékeink követik a trendet, ebben az iparágban, és a piac és a fogyasztók igényeinek kielégítésére frissítése. Jó minőséget és hírnevet hoztak C-STAR sok vásárlók az USA-ban, Délkelet-Ázsiában, a Közel-Keleten, Európa, stb, így nemzetközi kapcsolat kerül sor! C-csillagos beállítva, hogy tervezése és a saját egyensúly robogó ALUCARD, ami rögtön egy nagyon forró-eladás sport termék után ez indított márkanév alatt 2015-ben!Hot Tags: LED kiegyensúlyozó robogó, két kerék egyensúly robogó, robogó elektromos 2 kerék, két kerék gördeszka, lovaglás a Jet-ski, gyártott-ban Kína, Kína, gyártók, szállítók, gyári, nagykereskedelem, vásárlás
Kapcsolódó termékek
Feedback