Smart egyensúlyt kerék

Gyerekek robogó

NAGYKERESKEDELMI ALUCARD 4.0 INCH kétkerekű egyensúly SCOOTERModel No.: CS-401Color: red1. DescriptionWith a fejlesztési idők és technológia, a járművek nagyon rendes minden nekünk most, és pontosabban, th

Product details

NAGYKERESKEDELMI ALUCARD 4.0 INCH EGYENSÚLY KÉTKEREKŰ ROBOGÓ

Típusszám: CS-401

Szín: piros

1. Leírás

Fejlődésével, a times és a technológia, nagyon rendes, hogy minden hozzánk most, és különösen, a villamosenergia-motoros járművek nem luxus többé, mi is egyre több választási lehet választani, míg a kétkerekű elektromos egyensúlyt robogó, amely a népszerű környezetvédelmi eredmény a modern ember szórakoztatják, és lovagolni, csak az egyik!

ALUCARD egyensúly kétkerekű robogó gyerekeknek a legjobb nyersanyagok, mint a főtáblán, giroszkóp, motorok, Samsung akkumulátor és intelligens biztonsági védett technológia segítségével biztosítják annak biztonságát és a szabad emberek gondjait váratlan vagy robbanás. Minden tanúsítvány, mint a CE, RoHS, UL, FCC és a legfontosabb, a szabadalom az exportáló.

ALUCARD elektromos robogó paramétereinek

Méret

4.0 inch

Teljesítmény

250W-OS * 2

MAX sebesség

5km/h

MAX lejtőn

10 °-os

MAX raksúly

60kg

Akkumulátor kapacitása

2200WH

Működési távolság

8-10KM

Töltési idő

2 óra

Termék mérete

66 * 25 * 26 CM

N.W

5,0 KG

Adapter power

AC110-AC220V 50-60HZ

Színválaszték

Minden szín szabható

2. a termék képek


3.Step-mellett-lép vezető-hoz használ a kiegyensúlyozó fórumon

Kiegyensúlyozó fórumon a gyerekek először 4.0 inch orvosoddal szülők kell olvasni az utasításokat alaposan így értik, hogy a legbiztonságosabb módja annak, hogy lovagolni.

1. lépés: Óvatosan nyomja meg a bekapcsoló gombot a hatalmat a terheléselosztás fórumon fel.

2. lépés: Hely egy láb lábfej lábszárvédő egyik várni a kijelző világít, és majd állni a többi ragadós pad a másik láb.

3. lépés: Miután állsz stabilan a táblán, használja a súlypont közvetlen, amely út a robogó mozog-Hajolj előre vagy hátra lépni abban az irányban, vagy szabad spin- de győződjön meg róla, ne döntse túlságosan.

Megjegyzés: A mérleg robogó gyerekeknek nem kell használni, ha nem. Ha nem teljesen vízszintes, a gyerekek a hangot figyelmeztetést, ha rálép ez, és a balance board automatikus egyensúly védelmi mód adja meg.

A kiegyensúlyozó tábla segítségével biztonságosan

4. lépés: Használja a fórumon, hogy jobbra és balra.

5. lépés: Kap a kiegyensúlyozó tábláról, és a hátsó, kiegyensúlyozó igazgatótanácsának lábbal kilép első, és a lépés le a többi.

Megjegyzés: tilos, hogy, és hirtelen kiderül, nagy sebességgel, mozgás közben, ez tudna lenni veszélyes.

Nem kapcsolja be a kiegyensúlyozó fórumon míg áthaladó lejtőn, mint ez tudna okoz a Jet-ski, hogy elveszíti egyensúlyát.

Lásd a képet a következő oldalon.

Kép: előre lépni a jobb lábát, hogy forduljon balra, és előrelépni a bal oldali jobbra fordulni.

(4) a biztonságos használat útmutató

Ez a rész adja a kiegyensúlyozó tábla használatával, így marad teljesen biztonságos a szórakozás szóló információk és figyelmeztetések. Úgy, hogy nyugodtan élvezheti a kiegyensúlyozó fórumon, kérjük, olvassa el e felhasználó iránymutatások révén először. Különösen figyeljen oda a felhasználó figyelmeztetés, amit meg kell tüntetni ezeket szem előtt, amikor lovaglás a kiegyensúlyozó robogó, ha azt szeretné, hogy egy biztonságos és élvezetes élményt.

Figyelem!

. A gyerekek is könnyen elveszítheti az egyensúlyát, összeomlik a tárgyak vagy leesik a mérleg robogó és fájt magukat bármely időpontban! Ennek elkerülése érdekében győződjön meg róla, akkor használata előtt alaposan olvassa el a felhasználói kézikönyv. Győződjön meg arról, hogy megfelelően működik-e, és hogy ismeri, hogyan kell használni a kiegészítők, mielőtt enged a gyerekek használni.

. Amikor a tanulás, hogyan kell lovagolni a kiegyensúlyozó fórumon, hogy biztos van viselt védőfelszerelés, például a bukósisakot, térd és könyökvédő, Könyöktámasz, stb.

. Ez a termék csak tervezték, hogy egy gyermek, és nem használható az Ön számára a komp más emberek a!

. Ne cserélje ki a motor egy külső alternatíva.

. Gyermekek, akik súlya több, mint 50 kg-ot nem használja ezt a terméket.

. A mérleg robogó használata helyi közlekedési szabályok vonatkoznak. A közelben gyalogosok tisztelni kell.

. Miközben tudatában akadályok páfránylevél, és a távolság, amelynek segítségével a 4.5 lassan mászik elektromos robogó, kell egy világos vonal, vagy a látvány segít lovagolni a veszély!

. Mondani, gyermekek, amikor lovaglás a fórumon, tartsa a térdét kissé behajlítva, és a test megnyugodott, hogy tudják tartani magukat kiegyensúlyozott.

. Lovaglás a saját egyensúly robogó, közben tartsa a mindkét lábát a lábfej lábszárvédő.

. Kérje meg a gyerekek, hogy értelmes sport ruhát viselnek, amikor használja ezt a terméket, mert ez segít, hogy gyorsabban reagál vészhelyzetben.

. Ha valaki egy másik egyensúly robogó, megszabadítva ezzel a gyerekek, győződj meg megtartani elég távolság között a táblák, hogy elkerüljék összeomlik.

. A ' nem egy jó ötlet, hogy meggondolt magad lovaglás a kiegyensúlyozó testület által figyelembe telefonhívások, zenét hallgatni, vagy egyszerűen csak sodródik le egy álmodozás közben!

. Nem lovagol a mérleg robogó, sötét vagy rosszul megvilágított területeken.

. Csak használja a belsõ-kiegyensúlyozó fedélzeten, amikor helyesen működik, ha nem, használatát Hagyjuk abba azonnal.

. Ne használja a meredek ásványinyersanyag.

. Protectors(supplied) mindig kell használni, amikor használja a Jet-ski.

5. rövid bevezetés a C-STAR

C-csillagos ipari LIMITED jött létre 2000. Nagy képesség tervezésével és gyártásával, modernizált gyártósorok, fröccsöntő gép, és más kapcsolódó felszerelések, speciális C-csillagos képes-hoz elfogad és OEM és ODM megrendeléseket a különböző egyensúly kétkerekű robogó, kapaszkodó egyensúly robogó, szomatoszenzoros járművek, elektromos gördeszka és hasonlók gyártására. Termékeink követik a trendet, ebben az iparágban, és a piac és a fogyasztók igényeinek kielégítésére frissítése. Jó minőséget és hírnevet hoztak C-STAR sok vásárlók az USA-ban, Délkelet-Ázsiában, a Közel-Keleten, Európa, stb, így nemzetközi kapcsolat kerül sor! C-csillagos beállítva, hogy a tervezésre és a mérleg robogó ALUCARD, ami rögtön egy nagyon forró-eladás sport termék után ez indított márkanév alatt 2015-ben!


Hot Tags: gyerekek robogó, robogó, gyerekeknek, elektromos robogó, gyerekeknek, gyerekeknek 2-wheel robogó gyártott-ban Kína, Kína, gyártók, szállítók, gyári, nagykereskedés, vásárlás
Kapcsolódó termékek
Feedback